Presenter till babyshower

Att köpa presenter till en baby shower är så himla kul! Det svåra är att det finns så ofantligt många fina babysaker att man ibland inte kan bestämma sig för vad man ska köpa. Här får du därför lite tips och inspiration till bra presenter att ge bort på en baby shower. Vi tipsar om både klassiska, populära babyshowerpresenter men även om lite ovanligare och annorlunda varianter. Vi hoppas du hittar något som passar.


Paketinslagning
Gratulationskort

Vilken prisklass ska man lägga sig i?

Detta väljer du såklart helt själv. Ofta är det inte priset på presenten som spelar någon roll. Många gånger uppskattas något personligt, där man lagt ner tid på att fundera ut en passande present, mer än när man får något dyrt och flådigt. Är du sugen på att köpa något dyrare kan du ju alltid lägga ihop till en dyrare present tillsammans med andra gäster.

Lägga ihop till större presenter?

Det kan vara en god idé att fråga de andra inbjudna gästerna vad de tänkt köpa så att det inte blir allt för mycket dubbletter. Kanske kan ni rent av lägga ihop och köpa något tillsammans. Är det många inbjudna gäster händer det att alla lägger ihop till något stort istället för att köpa många småsaker. Varför inte en barnvagn, barnmöbler eller något annat fint som den blivande mamman kanske inte förväntar sig.

Tillverka presenter till baby showern själv

Det är väldigt roligt med hemgjorda personliga presenter som har det där lilla extra. Det kan till exempel vara infryst hemlagad barnmat, ett barnpassningshäfte eller kanske ett par virkade små skor. Hemgjorda presenter är definitivt väldigt uppskattad då det märks att det ligger mycket jobb och eftertanke bakom presenterna. 

Skicka fina presenter med bud

Har du ingen möjlighet att delta på baby showern? Utnyttja då Nallebudet och skicka din present och lyckönskning med bud direkt till festen. Roligare sätt att överraska är svårt att komma på. Nallebudet har många fina saker att välja bland, inte bara nallar. 

Köp "nödvändiga" presenter

I en tid av överkonsumtion kan det vara en god idé att tänka till lite extra över valet av present. Försök gärna att köpa presenter som du vet att föräldrarna och barnet kommer att behöva och ha nytta. Ge hellre bort något lite dyrare som du vet att de kommer gilla istället för att köpa många billiga saker som kanske mest kommer bli liggande.

Låt föräldrarna byta

Många butiker har idag en mycket generös returpolicy som gör att du kan returnera varor långt efter inköpsdatum. Var noga med att poängtera detta för mamman som får presenterna. Det är inget fel med att byta en present man fått och bara för att man byter betyder det inte att man inte är glad för presenten.