Babyskor

Babyskor

Finns det något gulligare än små babyskor? Skor behöver man ju alltid så det blir en praktisk och användbar present. När bebisen sedan växer ur sina skor kan det bli en fin inredningsdetalj att sätta på hyllan i barnrummet. Det finns en mängd olika fina och roliga typer.

Olika typer av babyskor

Converseskor till baby

Converse
Ellos
299:-
Finskor till baby

Finskor - Kavat
Ellos
499:-
Babyskor i form av mockasiner

Mockasiner
Babyshop
459:-
Babytofflor Shepherd

Shepherd Tofflor
Babyland
299:-

Fina babyskor

Att få klä upp sig och känna sig riktigt fin är ofta roligt. Att få klä upp en liten och göra den tjusig är oftast ännu roligare. Ett par små söta lackskor eller något annat fint som passar in till outfiten är då väldigt roligt att ha. Och finskor är väl den typiska skon att sedan ställa på hyllan.

Tofflor till baby

Små söta fluffiga babytofflor är alltid mysigt att ge till den lilla. När vintern smyger sig på kan man behöva ha något varmt och gott på de små fossingarna. Det vanligaste och kanske mest populära är ju märket Shepherd som har en uppsjö av fina små gosiga tofflor.

Märkesskor till baby

Kanske är det klassiska Converse, Adidas eller Vans som de blivande föräldrarna oftast använder. Varför då inte ge det till den lilla babyn också så de kan matcha. Ett klassiskt märke är alltid uppskattat.

Små mockasiner till baby

De finns i en mängd olika färger och utföranden och vissa finns dessutom även till vuxen. Dessa små söta saker är gjorda av vegetabiliskt garvat läder och ekologisk bomull. Alla minimocks är krom och toxinfri så de framkallar inga allergiska reaktioner.