Barnservis

En barnservis är en praktisk present som kommer till användning när bebisen blivit lite större. Det är en härlig tid då barnet börjar testa vad livet har att erbjuda i matväg. Det är lite av en tradition att den lilla babyn brukar få en barnservis. Antingen på en baby shower eller i samband med dop. Det finns så många fina och roliga barnserviser att det kan vara svårt att välja vilken man ska köpa, speciellt när man ska köpa till någon annan. Vilken stil tror du mamman uppskattar mest?

Sagoklassiker på barnservis

En klassisk barnservis med motiv från Elsa Beskows sagor kommer nog aldrig gå ur tiden. Gillar mamman den klassiska stilen är någon av de fina serviserna från Elsa Beskow helt rätt.

Populär barnservis

Hattstugan
Stor&Liten
369:-
Klassisk barnservis

Mors lilla Olle
Stor&Liten
279:-
Elsa Beskow barnservis

Blomsterbarn
Babyland
239:-
Barnservis Tomtebobarnen

Tomtebobarnen
Stor&Liten
259:-

Modern barnservis

Gillar mamman den mer avskalade stilen där färgerna gärna går helt i grått. Eller kanske något mer lite mer grafiska former. Done by deer gör fina serviser med lekfull grafiskdesign och från design letters kan du få stilrena set med alfabetet på.

Populär barnservis

Barnservis, rosa
Jollyroom
249:-
Modern barnservis i dansk design

Design Letters
Babyshop
399:-
Stilren barnservis

Barnservis, 5 delar
Babyland
249:-
Barnservis från Done by Deer

Barnservis
Jollyroom
229:-

Barnservis med populära barnfigurer

Kanske vill man välja några av de klassiska favoriterna bland barn så som Bamse, Mussepigg, Mumin eller varför inte babblarna som på senare tid blivit så omåttligt populära. Har du inte koll på vilka babblarna är kan du läsa mer om dem här.

Paddington barnservis

Paddington
Bamba
299:-
Barnservis med Pettson och Findus

Pettson och Findus
Stor&Liten
299:-
Babblarna barnservis

Babblarna
Stor&Liten
199:-
Barnservis Bamse

Bamse
Stor&Liten
199:-