Barnvagn

När man ska köpa en present till en baby shower är kanske inte barnvagnar det första man tänker på. Till största delen på grund av priset såklart, men även för att det kan kännas svårt att veta vilken barnvagn man ska köpa. Det finns ju så otroligt många att välja bland. Vi tänker därför tipsa om några av de bästa barnvagnarna på marknaden så att du garanterat väljer en riktigt bra barnvagn i present. Alla de barnvagnar vi tipsar om har fått mycket goda omdömen och recensioner. Flera av barnvagnarna har dessutom vunnit "Bäst i test". Skulle det vara så att ett byte blir aktuellt erbjuder de företag vi tipsar om alltid full bytesrätt.  

Tillbehör till barnvagnen

I vissa fall har föräldrarna planerat långt i förväg och redan införskaffat en barnvagn på egen hand. Om det förhåller sig på det viset kan det istället finnas många bra tillbehör till barnvagnen att köpa i present. Tänk bara på att kolla upp vilken modell det är på barnvagnen så att du vet vilka tillbehör som passar. Det finns allt från mugghållare och krokar till väskor och myggnät att komplettera barnvagnen med.

Köpa en barnvagn i present

Dessa barnvagnar har fått goda omdömen och bra recensioner. Det är nästan en förutsättning när du ska köpa en barnvagn i present till någon annan. Det bästa är ju såklart ifall du har egen erfarenhet av just den barnvagn du väljer.

Var noga med att det är returrätt på barnvagnen

Alla onlinebutiker ska enligt lag erbjuda 14 dagars ångerrätt. "Öppet köp" eller bytesrätt finns det däremot inga krav på. Där får butikerna själva bestämma vad de vill erbjuda. När man köper en så dyr present som en barnvagn är det såklart viktigt att kolla upp så att butiken erbjuder bra villkor när det kommet till öppet köp och bytesrätt.

Bamba.se erbjuder full returrätt i 365 dagar, vilket är riktigt schyssta villkor och helt perfekt när man ska köpa en barnvagn i present till någon. Även Lekmer.se erbjuder 365 dagars öppet köp.

Prisvärd kombivagn

Kombivagn - Carena
Lekmer
1 957:-
Barnvagnspaket

Viper Trio - Kit
Bamba
3 995:-
Riktigt bra barnvagn

Stokke Trailz
Babyshop
9 990:-
Duovagn - Testvinnare

Britax Go Next
Bamba
8 999:-