Fyll-i-bok för baby

Fyll-i-bok för baby

Tiden som småbarnsförälder bara rusar iväg och det gäller att försöka komma ihåg att stanna upp och njuta också. Med en fyll-i-bok får du lite hjälp på traven med att komma ihåg de där fantastiska ögonblicken tillsammans med ditt barn.

Söt fyll-i-bok för nyfödd

Lilla Hjärtat
Bokus
161:-
Barnets första bok

Första boken om mig
Bokus
149:-
Fyll-i-bok om bebis

Det här är jag!
Bokus
149:-
Fin fyll-i-bok för baby

Baby´s First Book
Jollyroom
499:-

Klassisk present på dop

En fyll-i-bok om bebisen och dess framsteg har länge varit en mycket populär och uppskattad present till föräldrarna. Den har tidigare kanske varit mest populär som present till dop. Nu när baby shower börjar bli riktigt stort även här i Sverige har fyll-i-boken dock blivit en allt vanligare present även på en baby shower.

Fyll-i-boken hjälper dig att minnas

Det kan tyckas självklart att man kommer att komma ihåg vissa saker när det väl händer. Det brukar dock visa sig att mycket av det faktiskt faller bort med tiden. Visst är det väl synd? Köp en fin fyll-i-bok som hjälper dig att minnas och tänka tillbaka på en fantastisk tid som varit. En fin bok kan stå framme i bokhyllan och påminner dig att då och då bläddra lite i den.

Perfekt gåva när bebisen vuxit upp

När fyll-i-boken om bebisens framfart och utveckling sedan är ifylld blir den en jättefin gåva till hen som en gång var den lilla bebisen. Tänk att få en alldeles egen bok som handlar om sin egen uppväxt, skriven av någon som älskar dig.