Nyfödd vill ha nappar

Nappar

Nappar är något som nästan alltid behövs och som dessutom ofta har en helt ofattbar förmåga att försvinna hela tiden. Nappar kan man helt enkelt inte ha för många av, vilket gör det till en utmärkt present till en baby shower. Vill du ha tips på fina, roliga, moderna och perfekt utformade nappar ska du definitivt fortsätta läsa.

Nappar med barnets namn

Nappar med barnets namn på är både gulligt och praktiskt. Det är perfekt när barnet börjar på dagis eftersom napparna annars lätt kommer bort eller förväxlas. På Zazzle.se kan du välja mellan en mängd olika varianter där du enkelt fyller i barnets namn innan du beställer.

Napp med namn

Little man
Zazzle
117:-
Napp med eget namn

Rosor
Zazzle
117:-
Personlig napp

Krona
Zazzle
117:-
Skriv namn på nappen

Zebra
Zazzle
120:-

Designa din egen napp

Har du en bra idé på ett motiv som skulle passa perfekt på en napp till bebisen. På Zazzle.se kan du även ladda upp bilder och skapa din alldeles egna unika design på nappar. Det blir en personlig present som säkerligen kommer att uppskattas av föräldrarna.

Roliga nappar

Ge bort en extra rolig napp i present. Föräldrarna får ett gott skratt samtidigt som bebisen blir nöjd, en perfekt kombination. Det finns många annorlunda och roliga nappar att köpa så varför inte välja ut din favorit att överraska mamman med på baby showern. Kanske en napp med mustasch, en napp med tänder eller kanske till och med vampyrtänder?

Rolig napp

Plugged
Bamba
Napp med tänder

Tänder
Partyhallen
Napp med vampyrtänder

Vampyr
Partyhallen
Napp med mustasch

Mustasch
Partykungen

Fyndigt budskap

Det kan även vara roligt med ett fyndigt budskap på nappen. Varför inte köpa en napp där det står "Jag suger, men duger", eller något annat roligt du kan komma på. På Zazzle kan du som sagt designa din egen napp eller välja en av tusentals färdiga motiv.

Napp med roligt tryck

Pull to sound alarm
Zazzle
120:-
Napp med tryck

Original Gangster
Zazzle
117:-
Napp - installerar superkrafter

Installing super powers
Zazzle
132:-
Napp med fyndig text

My daddy has guns
Zazzle
117:-

Supporternappar

Är föräldrarna trogna fotbolls- eller hockeysupportrar? En del klubbar säljer faktiskt nappar med lagets logga på. Kika på klubbens hemsida eller fanshop. Kan du inte hitta nappar för rätt lag kan du designa din egen napp på Zazzle istället.

Naturlig napp för barnets bästa

Det danska förtaget Natursnutten har tagit fram naturligare nappar tillverkade av 100% naturgummi från ekologiskt hållbara odlingar. Genom att använda dessa nappar gör du både naturen och ditt barn en tjänst.

Du undviker nämligen att ditt barn utsätts för följande:

  • Allergiframkallande ämnen
  • Konstgjorda färger
  • Cancerframkallande ämnen
  • Hormonstörande ämnen
  • Kemiska mjukgörare
  • Parabener, PVC och ftalater
Naturlig napp för baby

Naturlig napp
Bamba

MAM nappar

MAM nappar har blivit väldigt populära. Till skillnad från konventionella nappar har MAM silk treat en ultramjuk och len yta precis som mammans hud. MAM nappar har en symmetrisk sug del, det finns inget ”upp” eller ”ner”. Nappen sitter alltid rätt i munnen vilket främjar babyns utveckling. Nappen innehåller dessutom inga nitrosaminer vilket kan förekomma i vanliga latexnappar.

MAM nappar

MAM Nappar 2st
Babyland
Rosa och vit napp

MAM nappar 2st
Babyland
Populära nappar från MAM

MAM nappar 2st
Babyland
MAM nappar silikon

MAM nappar 2st
Babyland

Lyxiga nappar

Är det lite lyx och flärd du är ute efter så är dessa nappar de ultimata. Bjällra of Sweden har tagit fram en serie extra tjusiga nappar i färgerna guld, silver och metallicrosa. Dessutom levereras dessutom i små exklusiva askar. En mycket rolig och säkerligen uppskattad present.

Lyxiga nappar i guld

Lyxig napp i guld
Bamba
149:-
Lyxiga nappar i silver

Lyxig napp i silver
Bamba
149:-
Lyxiga nappar i rosa

Lyxig napp i rosa
Bamba
Lyxiga nappar i svart

Lyxig napp, sapphire
Bamba
129:-

Fler tips på presenter!

Skötväska

Skötväska

Haklappar och dreglisar

Haklappar & bibs

barnkläder

Roliga babykläder

Fyll-i-bok

Fyll-i-bok