Roliga babyklader i present

Roliga babykläder

Babykläder är kanske en av de absolut vanligaste presenterna på en baby shower. Det finns en uppsjö av kläder i mängder av olika färger och former. Här har vi samlat lite butiker som säljer annorlunda och roliga babykläder som framkallar ett och annat skratt. Kanske skulle det vara kul med en liten skurmoppsdress eller varför inte en folkdräkt? Det finns en mängd olika festliga bodys med roliga tryck på. Kanske kan du göra dem till små cupcakes av babykläder och vips har du en trevlig och annorlunda present.

Här köper du roliga babykläder online

Här har vi valt ut några butiker som säljer annorlunda, personliga och roliga babykläder online. På bilderna kan du se ett urval av deras sortiment. Klicka helt enkelt på bilderna för att komma till respektive onlinebutik och köp något roligt babyplagg som passar.

Babykläder med roliga tryck
Roliga finkläder till baby
Roliga babykläder för hårdrockare

Vilka är onlinebutikerna?

Zazzle

Zazzle är ett företag som gör personliga tryck på nästan vad som helst. Här kan du enkelt skapa din helt egna design på babykläder eller välja någon bland de tusentals färdiga varianter som redan finns. Gillar du tröjor och bodies med roliga tryck och texter är denna butik verkligen något för dig!

The Tiny Universe

The Tiny Universe är ett svenskt företag som tillverkar babykläder och andra babyprodukter. Med utmärkt design och god kvalitet skapar de riktigt fina babykläder som garanterat passar alldeles utmärkt även på de festligare tillställningarna då man vill vara extra fin. The Tiny Universe kan köpas hos flera svenska återförsäljare, bl.a. Babyshop och Babyland.

Dunken

Är du hårdrockare och vill passa på att föra över dina intressen på ditt barn innan hen har chans att bestämma själv? Då är Dunken.se onlinebutiken för dig. Här kan du nämligen köpa babykläder för hårdrockare och även en hel del andra tuffa outfits.