Skötväska

När man blir förälder är det helt plötsligt en väldig massa prylar som man måste bära med sig vart man än åker. Det gäller dessutom att verkligen ha ordning och reda på alla saker så att man snabbt och lätt kan hitta det man ska ha. En livräddare för många småbarnsföräldrar helt enkelt. Köp en fin och praktisk skötväska som gör det lätt att bära med sig ombyten, nappar, blöjor, våtservetter och allt annat som kan behövas.

Vilken är den bästa skötväskan?

Även om man såklart vill att skötväskan ska vara snygg, är det inte det som avgör ifall väskan är bra eller inte. Det finns givetvis en del andra kriterier som också spelar in. Den bästa skötväskan är såklart den som är både snygg och praktisk samt håller god kvalitet. Men vilken är då egentligen den bästa skötväskan?

Bästa skötväskorna

Dessa fyra varianter är några av de bästa skötväskorna på marknaden och alla har fått mycket höga betyg i test. Mycket på grund av deras välplanerade förvaringsfack, smarta upphängning till barnvagnen och att de även kan användas som skötbädd. Alla dessa fyra skötväskor är estetiskt tilltalande och den allra mest prisvärda av dem är Skip Hop Duo Signature. Skip Hop Chelsea Backpack som mer liknar en ryggsäck har dessutom väldigt bekväma bärremmar.

Praktisk skötväska

Duo Signature
Stor&Liten
799:-
Skötväska ryggsäck

Chelsea Backpack
Stor&Liten
995:-
En av de bästa skötväskorna

Black Edition
Lekmer
769:-
Bästa skötväskan

Storksak Eden
Lekmer
1 399:-

Fler bra skötväskor

Dessa fyra skötväskor är nästan i klass med varianterna ovan. Några små detaljer bara som göra att betyget dras ner. Skip hop Chelsea har t.ex. en oskyddad dragkedja som gör att väta riskerar tränga in och axelremmen går inte att ta loss. Elodie Details DOT har lite få ytterfack och Skip Hop Suite Satchel rymmer inga större föremål. Men alla dessa är helt klart bra skötväskor.

Bra sköterska från Skip Hop

Skip Hop Chelsea
Babyland
868:-
Väska Elodie Details Bedouin

Elodie Details Bedouin
Lekmer
720:-
Bra skötväska

Suite Satchel
Bamba
1 039:-
Britax Universal skötväska

Britax Universal
Babyland
745:-

Snygg skötväska

När man ska välja vilken skötväska man ska köpa handlar det kanske ofta om utseendet på skötväskan. Man har helt enkelt en klädstil som man vill att skötväskan ska passa till. Detta är extra viktigt att tänka på om man ska köpa en väska i present. Vilken stil har mamman och vilken typ av skötväska skulle hon föredra. Kanske skulle den eleganta rosa Suite Satchel från Skiphop passa bra. Eller är det en stilren läderväska som ser precis ut som en vanlig handväska som lockar. I sådana fall passar Chestnut Leather från Elodie details perfekt.

Fin skötväska Graphic Devotion

Graphic Devotion
Stor&Liten
1 190:-
Snygg rosa skötväska

Suite Satchel
Bamba
1 299:-
Snygg skötväska

Voksi Ida Ising
Lekmer
1 995:-
Snygg skötväska i läder

Chestnut Leather
Lekmer
2 499:-