Skyltar

Att använda sig av skyltar på en babyshower är inget måste men kan vara ett väldigt trevligt inslag. En stor och välkomnande skylt som möter gästerna kan skapa en härlig stämning. Eller kanske en skylt för att uppmärksamma en gästbok som man gärna vill att gästerna skriver i. Vill man att gästerna hashtagar sina bilder på sociala medier kan en trevlig skylt komma väl till pass. Här får ni förhoppningsvis lite inspiration till att skapa fina skyltar som passar just er.

Materialval för olika skyltar

Man kan tillverka skyltar till en babyshower i flera olika material. Ett utskrivet papper, en griffeltavla, metalltråd, träplankor, metallgaller, tygstycke. Ja, valmöjligheterna är många och det är bara din fantasi sätter gränser. Beroende på vilken skylt du väljer att göra behöver den inte kosta många kronor och inte heller ta så lång tid att göra. En vacker skylt kan däremot göra mycket för helheten på din babyshower.

Skylt med fina ord
Stående skylt med blommor
Skylt till stolen
Skylt till babyshower
Babyshowerskylt
Fin skylt att dekorera babyshowern med
Rim till babyshower
Skylt till presentbordet
Skylt för gästboken
Ramsa till babyshower
Dekorera presentbordet
Skylt för sociala medier
Baby skylt


Textning för hand på skyltar

Tycker man att det är svårt att texta kan man helt enkelt lära sig. I böckerna "Kreativ textning" och "Teckna typsnitt: kreativ handtextning" fullkomligt sprudlar det av vackra bokstäver och kreativa idéer. Dessa böcker går även igenom olika tekniker på ett grundligt sätt. Efter varje avsnitt i "Kreativ textning" finns det tomma blad för att man ska kunna träna sina färdigheter.

Ett annat alternativ är YouTube. Där finns det en hel del videos som visar hur man som nybörjare lär sig att skriva modern kalligrafi. Här nedan hittar du två exempel på sådana videoklipp.

Pennor för textning till skyltar

Även om man givetvis kan skriva fint med helt vanliga pennor kan det underlätta att använda sig av olika pennor beroende på hur man vill texta. Som du kan se i videon ovan kan man använda sig av olika typer av pennor för ungefär samma typ av textning. Det skiljer dock en del i hur pennorna används och hur lätta de är att texta med.

Billig penselpenna för skyltar

Aqua Squeeze
Skapa Mer
Penna för fina linjer till små skyltar

Finlinjepenna
Skapa Mer
Från 48:-
Skriv fina skyltar med en penselpenna

Penselpenna
Skapa Mer
Från 65:-
Kit med penselpennor

Penselpennor
Skapa Mer
316:-