Tävling med nappar

Spotta ut nappen

Bebisar gör ju som bekant oftast bara som de själva vill och ibland vill de helt enkelt inte ha nappen längre. Som småbarnsförälder får man helt klart starka ben efter alla knäböj vid tappade och utspottade nappar. Här gäller det dock att använda helt andra muskler för att kamma hem vinsten i leken.

Så går leken till

Den här leken går ut på att kora den bäst nappspottande gästen på hela baby showern. Ladda upp med ett gäng nappar, plocka fram måttbandet och låt gästerna ställa sig på en rad. Varje gäst får var sin napp och nu gäller det alltså att spotta ut nappen så långt man bara kan. Den gäst vars napp hamnar längst bort vinner såklart.


Kuriosa

Världsrekordet för att spotta en körsbärskärna så lång man kan innehas av en amerikan vid namn Brian Krause. Han har lyckats att spotta en körsbärskärna hela 28,51 meter under en internationell tävling i USA år 2004. En napp är ju såklart något större än en körsbärskärna men hur långt kan man spotta en napp egentligen?


Tips!

Köp nappar som barnet kan använda sedan och som då blir en liten extra present till mamman! Man kan också använda sig av små mininappar som innan leken är jättefina dekorationer.

Billiga nappar

Nappar 2-pack
Bamba
Naturlig napp för baby

Naturlig napp
Bamba
Populär napp

Graphic Devotion
Elodie Details
Bra nappar

NUK Genius
Lekmer
109:-

Fler roliga lekar!